Suport si mentenanta website

Munca noastra nu se termina odata cu publicarea site-ului pe Internet.

Dimportiva, ramanem permanent implicati in proiect, asigurandu-ti pe toata durata de viata a site-ului servicii de asistenta, suport tehnic, mentenanta, imbunatatiri si optimizari.

Tinteste ca site-ul tau sa ramana mereu in top si nu uita ca tot timpul iti suntem mereu la dispozitie, pentru a ne asigura ca site-ul tau functioneaza conform specificatiilor si ca problemele aparute pe parcurs sunt rezolvate imediat, de cele mai multe ori chiar in aceeasi zi.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de felul in care noi acordam suportul tehnic si de cum se realizeaza mentenanta site-ului tau.

Dezvoltare site nou

Suportul tehnic

Oricand se intampla sa apara vreo eroare, noi suntem la indemana pentru a reactiona si pentru a interveni imediat cu solutii tehnice la problemele aparute in site.

Mentenanta

In plus, fata de suportul tehnic pe care ti-l acordam pentru site-ul dezvoltat, iti stam la dispozitie si cu servicii de mentenanta. Oricand ai nevoie de pagini si continut nou in site, oricand trebuie sa schimbi text sau poze dintr-una sau mai multe pagini, iti stam la dispozitie.

Asistenta acordata in contextul operarii site-ului

Pe parcursul operarii site-ului iti stam la dispozitie atat telefonic si prin email, cat si cu proceduri documentate care te ajuta sa urmaresti pas cu pas fiecare actiune pe care trebuie s-o faci in site. Asistenta acordata nu se rezuma doar la ajutorul acordat in operarea site-ului, ci se poate extinde si cu interpretarea periodica a datelor ce privesc utilizarea site-ului de catre vizitatori.

La cerere, pentru sectiunea de Blog/Noutati putem scrie si continut optimizat pentru Google (SEO).

Imbunatatiri si optimizari ulterioare

Periodic putem face evaluari de performanta si, in baza rezultatelor obtinute, putem dezvolta functionalitati noi. De asemenea, in functie de datele din Analytics si in functie de comportamentul vizitatorilor in site, putem implementa metodele noastre de stimulare a conversiei.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990