Solicitati gratis analiza unui site existent

Doriti sa stiti in ce stare se afla site-ul dvs. actual, dar mai ales ce imbunatatiri ii pot fi aduse acestuia?

Cat de functional este site-ul dumneavoastra pentru cei care il viziteaza? Ce trebuie modificat in site, pentru ca acesta sa se adapteze la toate tabletele si telefoanele mobile existente? Acestea sunt doar cateva din aspectele importante care determina un site sa devina productiv si sa obtina pentru dumneavoastra rezultatele dorite.

Pentru un site pe care il aveti deja, analiza periodica este importanta deoarece ajuta la imbunatatirea calitatii continutului si programarii.

Trimiteti-ne cererile dumneavoastra de analiza prin formularul de mai jos. Analiza este gratuita.

Analiza design, programare, seo si schema de navigare

Solicitati acum un control amanuntit, in urma caruia veti primi date si recomandari importante in legatura cu constructia site-ului, calitatea programarii, viteza de incarcare a acestuia, nivelul de optimizare pentru telefoane, tablete si alte dispozitive mobile + posibilitati de crestere a ratei de conversie, SEO si Social si nu in ultimul rand informatii despre tehnologiile folosite si relevanta acestora in mediul actual de evolutie rapida a modului in care browser-ele de Internet si motoarele de cautare afiseaza si interpreaza codul si informatia publicata in site, fie el website de prezentare, magazin online sau portal.

(+40) 720-428.990