SEO

Una dintre cele mai sigure metode de a atrage clienti noi, este apelarea la servicii profesionale de SEO.

Optimizarea pentru motoarele de cautare presupune optimizarea programarii si continutului site-ului dumneavoastra, pentru ca fiecare pagina in parte sa se plaseze cat mai sus in rezultatele de cautare pe anumite cuvinte cheie, in mod natural (organic), fara a apela la sevicii platite precum Google Adwords.

Avantajezele SEO sunt reprezentate in primul rand de obtinerea de rezultate pe termen lung si de o mai buna recunoastere a brandului dvs in mediul online, cu costuri reduse, comparativ cu restul metodelor pe care le aveti la dispozitie.

Folositi formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care aveti nevoie acum: pret, draft de specificatii si timp estimat de realizare.

FORMULAR -- SEO

SEO onpage

SEO onpage include elementele obligatorii de adaugat in site in momentul dezvoltarii acestuia, precum elemente meta, elemente de schema, un cod fara erori, sitemap-ul Google, fisierul robots.txt si multe altele.

In fiecare proiect de site pe care il dezvoltam, includem in mod implicit pachetul complet de SEO onpage. Astfel, ii oferim site-ului o baza solida si sanatoasa, in lipsa carei i-ar fi imposibil sa se evidentieze in rezultatele de cautare.

SEO offpage

In afara de aceste elemente obligatorii, fara de care, din punctul nostru de vedere, un site nu ar trebui sa existe, daca doriti sa va puteti baza pe Google pentru aducerea de cienti noi si sa aveti cea mai buna pozitie in rezultatele de cautare, veti avea nevoie de optimizare pe termen lung, de asistenta in crearea de continut nou, de cresterea autoritatii site-ului, de folosirea social media in scopuri SEO si de multe alte optimizari, pe care noi vi le putem oferi in baza unui pachet lunar sau nominal pe o anumita situatie.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990