Refacere site

In refacerea unui site trebuie sa tineti cont de toate elementele obligatorii, elemente care prezinta numeroase avantaje si pe care noi le includem in fiecare proiect de acest fel.

Atunci cand luati decizia de a va reface site-ul, nu doar ca vi se pun la dispozitie cele mai moderne trenduri de design, dar porniti la drum cu un mare avantaj, acela de a avea deja date concrete despre utilizatori, despre felul in care acestia va acceseaza continutul si despre tipul de informatii pe care le cauta in site-ul dumneavoastra.

Recuperarea investitiei prin conversie

Daca atunci cand v-a fost dezvoltat pentru prima data site-ul nu au fost implementate instrumente de generare a conversiei, nu ati primit nicio informatie cum puteti creste rata acestei si inca nu stiti cum sa analizati datele de atunci si pana acum, acum este momentul sa va stabiliti atat un scop, cat si metodele de a-l urmari pe viitor. Scopul poate fi reprezentat de vanzarea unui produs, de preluarea datelor de contact ale vizitatorilor, de convingerea acestora sa va vizita in magazinul fizic sau de promovarea unuor idei.

Folositi formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care aveti nevoie acum: pret, draft de specificatii si timp estimat de realizare.

Refacere site - formular

Pastram ce e bun, regandim ce nu functioneaza

Utilizarea datelor pe care le aveti deja la dispozitie se traduce printr-un design imbunatatit, cresterea uzabiliatii si accesibilitatii, o structura mai buna de continut si poate chiar un panou de administrare adaptat unor cerinte speciale.

Vom pastra din site-ul dumneavoastra actual acele elemente care va avantajeaza si ne vom ocupa de toate detaliile tehnice specifice unui proiect de refacere site, precum redirecturile petmanente, regenerarea sitemap-ului si preluarea elementelor de SEO onpage, pentru a nu afecta pozitionarea in motoarele de cautare pana in momentul in care noua structura va fi complet indexata.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990