Prezentari video pentru web

Realizarea filmului implica mai mult decat productia materialelor de catre StudioWeb, implica un intreg proces de creatie digitala.

Pentru client, rezultatul este intotdeauna cel asteptat, deoarece filmul poate fi integrat in site si poate fi prezentat in cadrul unei conferinte.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie acum.

Dezvoltare site nou

Promoveaza-ti firma si produsele

Tipul de comunicare regasit in prezentarile video este unul din cele mai creative si eficiente moduri de a transmite un mesaj sau o informatie, de a prezenta un proces sau chiar o activitate.

Filmele de prezentare realizate de StudioWeb presupun creativitate fara limite si precizie in realizare.

Ideea realizarii unui film de prezentare porneste din nevoia clientului de a accentua punctele cheie de care compania, serviciile sau produsele sale dispun, astfel incat la final sa rezulte acel avantaj competitiv pe care o prezentare video de calitate il produce.

Ce filme realizam, cum le realizam, in cat timp si la ce pret

Proiect XperTrack - Film de prezentare produs pentru Lives Int...

XperTrack - Film de prezentare produs pentru Lives International

Posted by StudioWeb on 30 Septembrie 2015

Pentru a viziona filmul la calitate maxima, apasati butonul HD de langa bara de progres si volum.

Folosim tehnici si tehnologii avansate si procedee de creatie menite sa surprinda pana la cel mai mic detaliu caracteristicile produsului, firmei sau serviciilor pe toata durata filmului de prezentare. Integram in film atat obiecte 3D, cat si 2D.

Filmele de prezentare pe care le putem face sunt de scurt metraj si pot sa aiba ca tema prezentarea companiei, a activitatii acesteia, a unui produs sau a unui proces de lucru.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990