Optimizari pentru conversie

Prin conversie intelegem capacitatea unui website de a-si transforma vizitatorii in clienti.

Obiectivele de conversie implementate in site presupun ca vizitatorii sa dea click pe anumite elemente plasate intentionat in paginile site-ului. Scopul conversiei este acela de a determina vizitatorii sa urmeze in site un traseu prestabilit, astfel incat la finalul vizitei acestia sa fi raspuns pozitiv la cel putin unul din apelurile la actiune implementate in site.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie.

Dezvoltare site nou

Elemente si metode de conversie

Fiind parte integranta din strategia si arhitectura site-ului, elementele de conversie implementate in site pot fi apeluri la actiune, link-uri catre pagini de informare sau catre pagini de produse cu posibilitate de cumparare directa, pot avea legatura cu retentia in site a vizitatorilor pentru o perioada mai mare de timp sau pot urmari cresterea numarului de mesaje primite prin intermediul formularelor din site.

Fiecare element de pagina sau continut publicat in site trebuie sa aiba un scop. Fiecare proiect realizat de StudioWeb are deja implementate metodele noastre de stimulare a conversiei. Daca site-ul tau este unul care vizual iti place, dar care nu reuseste sa iti transforme vizitatorii in clienti, atunci poti considera ca site-ul are nevoie de optimizari speciale pe parte de conversie, de metode de stimulare a conversiei.

Inainte de a lua o decizie, supune-ti site-ul unei analize. Afla ce anume ii lipseste site-ului tau, afla daca site-ul tau este optimizat pentru afisarea pe telefoane mobile si tablete, afla cum anume ii poti imbunatati codul de programare si nu in ultimul rand, afla care metode si elemente de conversie sunt potrivite pentru a fi implementate in site-ul tau.

Solicita gratuit analiza site-ului tau actual

Solicita gratuit analiza site-ului tau

Pasii obligatorii pentru fiecare proiect de optimizare a site-ului pentru conversie sunt urmatorii:

evaluarea initiala a site-ului

analiza vizitatorilor si comportamentului acestora in site

realizarea testarii A/B pentru selectarea solutiilor cu cel mai bun rezultat

implementarea metodelor de imbunatatire alese

urmarirea in timp real a rezultatelor

Este important ca vizitatorii site-ului sa fie transformati in persoane interesate, abonati, clienti si fani, daca doresti ca afacerea ta sa-si indeplineasca la nivel online obiectivele.

Am identificat o multime de elemente de web design care contribuie la calitatea site-ului tau. Am identificat o serie de criterii specifice pe care vizitatorii le cauta atunci cand acceseaza un website. Ceea ce observam in analizele pe care le derulam este ca site-urile carora le lipsesc elemente de stimulare a conversiei nu reusesc sa indeplineasca obiectivele urmarite si nu reusesc sa profite de pe urma numarului de vizitatori de care au parte zilnic.

Ce obtii prin optimizarea site-ului pentru conversie?

Cresterea veniturilor

Scaderea ratei de respingere (Afla ce este rata de respingere si cum o poti influenta)

Imbunatatirea experientei utilizatorilor pe site-ul tau

Scaderea costului de achizitite pe client

Contacteaza-ne telefonic pentru a stabili o intalnire.

0720-428.990

Mai multe informatii ce privesc optimizarile pentru conversie

Este necesar ca elementele alese pentru a fi adaugate in site sa creeze conversie pentru vizitatori, indeplinind astfel scopul definit si obiectivele impuse. Intentia ta in site este intotdeauna aceea de a pastra vizitatorul in site pentru o perioada cat mai mare de timp, astfel incat acestuia sa se familiarizeze cu compania si produsele sau serviciile pe care i le oferi.

Important este ca la final vizitatorul sa ia decizia de a comanda unul din produsele sau serviciile care ii sunt puse la dispozitie in site. Vei reusi sa obtii acest lucru doar elaborand, in ceea ce priveste site-ul, o stratege si un traseu al conversiei.

Obiectivele impuse, cele ce privesc conversia, trebuie sa aiba legatura cu un apel la actiune adresat vizitatorului sau cu un link pe care este potrivit sa il pui pe o bucata de text, pe un buton sau pe o imagine.

In ceea ce priveste strategia de conversie, atentie mare: apelurile la actiune trebuie raspandite in tot site-ul, dar nu oricum, ci cu grija, pentru a nu-i provoaca vizitatorului disconfort pe parcursul vizitei lui in site-ul tau.

De asemenea, ar trebui definite obiective, nu doar generale, ci si in functie de industria in care activezi cu afacerea ta. Deseori, continutul publicat la tine in site se adreseaza doar unui anumit public-tinta. De exemplu, concentrandu-ti atentia pe problemele cu care se confrunta un anumit sector de afaceri si publicand continut in acest sens, este foarte probabil ca cei care activeaza in respectivul sector de afaceri sa devina foarte interesati de felul in care ii poti ajuta si pe ei, cu produsele sau serviciile pe care le pot comanda direct din site. In plus, un studiu de caz realizat doar pe respectivul sector de afaceri, in care sa prezinti felul in care ai reusit sa ajuti o companie similara cu cea a celui care se afla la tine in site, oferindu-i acesteia produse si servicii care au svut ca rezultat castigarea unui avantaj competitiv, cresterea productivitatii sau scaderea costurilor de un anumit fel.

Implementand in site-ul tau elementele si metodele de conversie potrivite, cu siguranta vei ajunge sa obtii de la vizitatorii tai tot ce ti-ai propus. Un mix de apeluri la actiune si link-uri plasate pe text, butoane si imagini ajung sa-ti ofere toate premizele de vinde mai multe produse si servicii si te determina sa realizezi ca site-ul este unul din cele mai valoroase bunuri pe care afacerea ta le detine.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990