Marketing online

Va putem insoti pe intreg parcursul procesului de creare a stategiei de marketing si punere a sa in practica.

Vedeti mai jos o lista concisa de servicii de marketing online pe care le oferim fie separat, fie in cadrul unor proiecte complexe, care sa reuneasca exact elemetele de care aveti nevoie in momentul acesta.

Folositi formularul de mai jos pentru a primi informatiile dorite legate de inceperea unei campanii de marketing online (pret, perioada de desfasurare recomandata, specificatii de campanie etc.).

Dezvoltare site nou

Servicii oferite: Branding / SEO & Pay per Click / Social media marketing / Email marketing / Web analitics / Webdesign & usability / Conceperea mesajului publicitar

Stabilim impreuna obiectivele si trecem la treaba

In functie de punctul in care va situati acum si de punctul in care vreti sa ajungeti, vom crea pentru dumneavoastra un traseu format din pasii de parcurs pentru a va ajuta sa ajungeti acolo. Apoi va vom pune la dispozitie indicatori de performanta, pentru a putea urmari in timp evolutia.

Deveniti usor de gasit

Oamenii cauta in fiecare zi pe internet produse si servicii exact ca cele pe care le oferiti dumneavoastra. Daca va intrebati de ce atat de putini din ei ajung la dumneavoastra, raspunsul este unul singur: nu sunteti acolo unde cauta ei. Si pentru a schimba acest lucru, va putem veni in ajutor cu analize de cuvinte cheie, adaptate domeniului de activitate, optimizarea site-ului pentru a creste in rezultatele motoarelor de cautare (SEO), calendare editoriale pentru a asigura un continut constant si de calitate site-ului, campanii Google Adwords Pay-Per-Click si social media.

Incepeti sa starniti interesul si cresteti numarul de clienti

Aici incepe partea cea mai interesanta. Aveti deja un site, aveti deja pagini de companie pe principalele retele sociale si poate deja sunteti gasiti cu usurinta pe Google, la cautarea de cuvinte cheie specifice activitatii dumneavoastra. Dar veniturile au crescut? Atunci cand creterea veniturilor nu tine pasul cu cresterea nivelului de constientizare a prezentei pe piata (de exemplu oamenii intra pe site, va citesc articolele, dar pleaca fara sa comande nimic), inseamna ca trebuie sa treceti la nivelul urmator. Aici va putem ajuta cu structurarea continutului, crearea de pagini de oferta, apeluri la actiune, crearea unei comunitati de persoane interesate si email marketing automatizat.

Fidelizarea clientilor

In ceea ce priveste pastrarea clientilor pe termen lung, participam cu personalizarea ofertelor in functie de comportamentul cumparatorilor, segmentarea listelor de abonati la newsletter si crearea de programe de loialitate.

Analizam si imbunatatim

Tot timpul analiza datelor ne este la indemana pentru a creste veniturile in functie de comportamentul celor care interactioneaza cu site-ul, email-urile si campaniile dumneavoastra publicitare pe internet.

Pe tot parcursul colaborarii va mentinem informati si primiti periodic rapoarte cu cei mai importanti indicatori, explicati pe intelesul dumneavoastra.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990