yaps.ro

Proiect Zeti

Portal de descarcare programe

yaps.ro este un portal de download ce aduna la un loc un numar impresionant programe si aplicatii gratuite, oferite spre descarcare vizitatorilor, precum browsere web, programe pentru muzica si filme, editoare de fotografii si documente, aplicatii pentru programatori si multe altele.

Portofoliu - Index Zeti

Cerintele clientului

Crearea unui portal de descarcare de programe, care pe viitor sa permita adaugarea de noi categorii de programe, care ofera vizitatorilor posibilitatea filtrarii pe diferite criterii de departajare, asigura o experienta de navigare simplificata mereu la indemana utilizatorului si accesibilitate de tip responsive de pe toate dispozitivele fixe si mobile.

Solutia noastra

Portalul inglobeaza numeroase tehnici de programare si functionalitati cu un stil de design care reuseste sa ofere o experienta online cat se poate de familiara utilizatorilor sai. Trebuind sa sustina un numar foarte mare de vizitatori simultan, am apelat la tehnici avansate de optimizare ce privesc navigarea si incarcarea foarte rapida, de pe PC, telefoane si tablete.

"yaps.ro este un alt proiect complex de care m-am ocupat personal. Ca si StudioWeb, de al carui design sunt mandru, consider ca yaps.ro redefineste experienta pe care vizitatorul o are in portal, prin uzabilitate crescuta si simplitate la nivel de interfata."

Adrian Viziteu

Adrian Viziteu
Coordonator Proiecte
StudioWeb by PorticoGlobal
(+40) 745-601.516
http://studioweb.porticoglobal.com
FacebookTwiterGoogle+Pinterest

Portofoliu - Proiect Yaps