Tucasa Instal

Proiect Tucasa Instal

Dezvoltare site de prezentare

Cu peste 15 ani de experienta si o echipa de specialisti acreditati la Geberit Ungaria, cazane Viessman, Giacomoni Italia, ISCIR, ANRE, Saunier Duval, Vaillant si Carrier, Tucasa Instal executa lucrari de proiectare si executie instalatii sanitare, de canalizare si termice, ventilatii, instalatii de aer comprimat, aer conditionat si HVAC.

Portofoliu - Tucasa Instal Timisoara

Cerintele clientului

Cei de la Tucasa Instal si-au dorit un site usor de gasit, cu o navigare facila, care sa le raspunda vizitatorilor la cele mai uzuale intrebari referitoare la instalatiile casnice si industriale, reviziile si verificarile obligatorii ale acestora si sa le ofere informatii pretioase legate de siguranta lor.

Solutia noastra

Am realizat pentru Tucasa Instal un site de prezentare modern si complet adptat pentru PC, tableta si mobil. Am pus accentul pe serviciile oferite si pe metodele de contact oferite de companie atat pentru informare si captare de clienti noi, cat si pentru serviciile de reparatii. Am creat continut unic, adaptat cerintelor SEO si domeniului de activitate.

Portofoliu - Tucasa Instal Timisoara