SF byStudioWeb

Proiect SF byStudioWeb

Prima aplicatie de specificatii functionale din Romania

SF byStudioWeb este prima aplicatie de acest gen, cu ajutorul careia oricine doreste sa aiba un site de prezentare sau un magazin online, sa poata sa primeasca in mod automat pe email specificatiile de proiect, in format PDF si complet gratuit.

Portofoliu - Index Allpet

Scopul aplicatiei

Scopul SF byStudioWeb, motiv pentru ca am si dezvoltat aceasta aplicatie, a fost determinat de realitatea celor care doresc sa-si planifice gratuit site-ul si care au nevoie sa obtina oferte de la cat mai multi dezvoltatori de site-uri de prezentare si magazine online si nu in ultimul rand, care trebuie intr-un final sa primeasca oferte corecte si comparabile ca pret si timp de realizare.

Obiectivele urmarite

Importante pentru noi, in cadrul aplicatiei, au fost: (1) optimizarea efortului depus de beneficiari la inceputul fiecarui proiect de site si imbunatatirea pentru acestia a etapelor de analiza si concept, (2) accelerarea procesului de identificare a cerintelor de site si (3) structurarea si includerea in aplicatie a tuturor elementelor de site necesare oricarui proiect, fie el simplu sau complex.

Intre timp, alegeti tipul de proiect pentru care doriti sa obtineti documentul de specificatii.

Specificatii SITE DE PREZENTARE

Specificatii MAGAZIN ONLINE

"Sunt de parere ca, inainte ce toate, SF byStudioWeb este prima si cea mai importanta initiativa din domeniu. Beneficiarii pot acum, inainte de discuta cu dezvoltatorii despre realizarea unui site, sa se asigure ca acestia vor avea la indemana toate datele necesare, pentru a putea estima corect un proiect."

Adrian Viziteu

Adrian Viziteu
Coordonator Proiecte
StudioWeb by PorticoGlobal
(+40) 745-601.516
http://studioweb.porticoglobal.com
FacebookTwiterGoogle+Pinterest

Proiect SF byStudioWeb