Schite 3D

Proiect Schite 3D

Proiect de modelare si randare planuri de apartament

Schitele 3D reprezinta o completare la proiectul de website Dream Town Residence. Scopul acestora a fost sa intregeasca design-ul si de asemenea sa ofere o baza de materiale 3D care sa poata fi folosite si in alte forme de prezentare, precum pliante si brosuri.

Schita 3D apartament

JM Slideshow Responsive

Cerintele clientului

Avand in vedere ca se cerea prezentarea unui complex rezidential inca in constructie, a fost necesara o reprezentare grafica a apartamentelor, care sa le creeze utilizatorilor sentimentul de a fi vazut in realitate apartamentele. Au fost solicitate imagini de calitate premium, care sa prezinte atat asezarea camerelor, cat si aspectul acestora in diverse variante de mobilare.

Solutia noastra

Pornind lucrul de la schitele arhitectului, au fost reproduse cu acuratete planurile de apartament, instalatia sanitara si asezarea mobilierului de bucatarie. Dupa ce ne-am asigurat ca detaliile tehnice sunt in conformitate cu realitatea, am creat un ambient calduros fiecarui apartament in parte, mentinand o linie moderna de design interior.

"Schitele 3D reprezinta o excelenta oportunitate pentru StudioWeb de a-si consolida pozitia in piata si rolul de furnizor de servicii interconectate. Le multumim celor de la Dream Town Residence pentru sansa oferita."

Adrian Viziteu

Adrian Viziteu
Coordonator Proiecte
StudioWeb by PorticoGlobal
(+40) 745-601.516
http://studioweb.porticoglobal.com
FacebookTwiterGoogle+Pinterest

Portofoliu - Proiect DTR