Zeti

Proiect Zeti

Portal de articole, ghiduri si proceduri tehnice

Zeti este un portal de articole de speciaitate, care se adreseaza in principal celor pasionati de domeniul IT, celor care isi intretin singuri calculatorul si in acelasi timp cauta invete despre securitate, internet si retelistica. De asemenea, cei care doresc sa se promoveze ca specialisti pot contribui la baza de articole deja existenta.

Portofoliu - Index Zeti

Cerintele clientului

Crearea unui portal de articole, ghiduri si proceduri tehnice, care pe viitor sa permita adaugarea de noi domenii de articole, care ofera vizitatorilor posibilitatea filtrarii pe diferite criterii de departajare, asigura o experienta de navigare simplificata mereu la indemana utilizatorului si accesibilitate de tip responsive de pe toate dispozitivele fixe si mobile.

Solutia noastra

Punandu-se problema unui portal de articole complex, am creat la nivel de design o structura de navigare ce asigura un circuit al vizitatorilor in site, permitand vizibilitatea crescuta a unui numar cat mai mare de articole, am facut toate optimizarile necesare pentru incarcarea paginilor portalului si am asigurat adaptarea design-ului la ecranul utilizatorului.

"Munca pe un portal nu se termina niciodata, proiectul fiind inca la inceput. Cu toate ca sunt extrem de bucuros ca am avut sansa de a lucra pe un astfel de proiect, astept cu nerabdare noi provocari de la Zeti."

Adrian Viziteu

Adrian Viziteu
Coordonator Proiecte
StudioWeb by PorticoGlobal
(+40) 745-601.516
http://studioweb.porticoglobal.com
FacebookTwiterGoogle+Pinterest

Portofoliu - Proiect Zeti