Endobaloi

Deschideti proiectul

Website de prezentare

Pentru Dr. Andrei Baloi am dezvoltat un site nou, dinamic si interactiv, mentinand astfel in prim-plan elementele de identitate specifice dumnealui si activitatii profesionale pe care o desfasoara. Cu acest proiect StudioWeb by PorticoGlobal redefineste conceptul de accesibilitate a informatiei dintr-un website de prezentare.

Portofoliu - Index Allpet

Cerintele clientului

Scopul acestui website si structura de pagini pusa la dispozitia noastra ne-au permis sa dezvoltam un design nou bazat pe cerintele de proiect ce privesc informatia publicata in site si modul in care vizitatorul interactioneaza cu aceasta. De asemenea, pentru serviciile oferite prin intermediul acestui website StudioWeb by PorticoGlobal a creat zone speciale in site, atat pentru medici cat si pentru pacienti.

Rezultatul obtinut

Important pentru noi a fost sa putem oferi un website de prezentare care este usor de administrat, a carui informatie este bine structurata si pentru care sa putem dezvolta cu usurinta functionalitati noi. Fiecare versiune de website dezvoltata de StudioWeb by PorticoGlobal are o durata medie de viata de aproximativ 10 ani, timp in care noi asiguram in totalitate suportul tehnic si dezvoltarile ulterioare.

Date de contact

  • Andrei Baloi
  • 0723.34.56.26
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Portofoliu - Dictionar Baloi si Baloi