Organic Beauty

Proiect Organic Beauty

Site de prezentare, aplicatie online de gestiune a programarilor

Organic Beauty Timisoara este un salon de infrumusetare care pune la dispozitia clientilor sai servicii multiple, de la epilarea cu zahar la sedinte de electrostimulare pentru o mai buna tonifiere si cresterea masei musculare, sedinte de Vacuum care contribuie la relaxarea muschilor si a celulitei, sedinte de Lipo Laser ce ajuta la distrugerea celulelor de grasime transformandu-le in trigliceride si tratamente faciale naturale.

Portofoliu - Organic Beauty Timisoara

Cerintele clientului

Cei de la Organic Beauty si-au dorit in primul rand un website frumos, axat pe conversie, din care utilizatorii sa se poata programa direct la sedintele de infrumusetare, dar si un panou de administrare care sa le permita gestionarea programarilor realizate atat online, cat si prin telefon sau la fata locului.

Solutia noastra

Am realizat pentru Organic Beauty un website modern, curat si axat pe actiune, cu un panou de administrare care permite atat editarea continutului si adaugarea de articole, cat si administrarea programarilor. Programarile devin prin intermediul site-ului foarte usor de realizat direct online, clientul selectandu-si singur procedurile si intervalul orar, din cele disponibile.

Portofoliu - Organic Beauty Timisoara