Fine Law

Proiect Fine Law

Redesign website de prezentare

Societatea de avocatura Fine Law este condusa de doi avocati parteneri si o echipa semnificativa de avocati seniori, care isi concentreaza activitatea pe ceea ce acestia cunosc cel mai bine: oferirea de servicii juridice cu caracter concret, adaptate nevoilor clientilor societatii.

Portofoliu - Index Dream Town Residence

Cerintele clientului

Ni s-a cerut un website modern si interactiv, dar mai ales unul care sa evidentieze continutul mereu proaspat de articole, evenimente si trazactii recente, refacerea completa a design-ului website-ului anterior, refacerea structurii de navingare, pentru a face informatia mai accesibila vizitatorilor si adaugarea de noi functionalitati, care sa starneasca interesul vizitatorilor si sa le creeze o experienta placuta.

Solutia noastra

Site-ul plin de viata, cu design modern, imbina elementele obligatorii ale unui site de prezentare cu functionalitatile de portal incluse in sectiunile de eveminente, noutati si tranzactii recente. Integrarea retelelor sociale, ale formularelor de interactiune cu vizitatorii si a blocurilor de curs vautar, vremea si ora in Bucuresti, au venit sa intregeasca un site dinamic, axat pe noutati si stiri din domeniul juridic, explicate in detaliu de echipa Fine Law.

Portofoliu - Noutati Fine Law

Testimonial

Textul testimnialului aici.