Dream Town Residence

Proiect Dream Town Residence

Prezentare complex rezidential

Proiectul imobiliar Dream Town Residence a fost gandit ca un complex de apartamente cu circuit inchis unde proprietarii sa se bucure de tot confortul unor locuinte primitoare, dar si de posibilitatea de a petrece momente deosebite alaturi de prieteni si familie.

Portofoliu - Index Dream Town Residence

Cerintele clientului

Principalele cerinte au fost crearea unui design simplu si aerisit, axat pe informatie, scoatea in evidenta a calitatii materilelor folosite de dezvoltator, crearea sentimentului de apartenenta la atmosfera creata de Dream Town Residence - un oras al oamenilor fericiti. Principala provocare a fost reprezentata insa de faptul ca blocurile erau inca in constructie la momentul realizarii proiectului de site.

Solutia noastra

Am pus accentul pe prezentarea apartamentelor, oferind potentialilor clienti sansa de a le filtra in functie de criteriile relevante pentru fiecare in parte, de a verifica diponibilitatea apartamentului dorit si de a obtine informatii suplimentare asupra locatiei. Am optat pentru crearea si includerea in site a reprezentarilor 3D ale complexului rezidential si a unor imagini ce inspira entuziasm.

Lucrari efectuate

  • website de prezentare
  • reprezentari 3D ale apartamentelor
  • carti de vizita
  • pliante pentru targ expozitional
  • materiale print pentru bannere outdoor
  • concept si creare imagine pe retele sociale
Portofoliu - Apartament Dream Town Residence