Allpet

Proiect allpet

Catalog online de produse

Proiectul de site Allpet se diferentiaza de site-urile concurentei prin modul exceptional in care compania isi prezinta online activitatea si prin felul in care acesta este structurat, crescand astfel vizibilitatea produselor in site si oferind vizitatorilor posibilitatea de a identifica mult mai usor produsul potrivit.

Portofoliu - Index Allpet

Cerintele clientului

Catalogul online de produse Allpet dezvoltat de StudioWeb by PorticoGlobal include o intreaga serie de functionalitati si module realizate la cerere pentru acest proiect, oferind astfel flexibilitate maxima in ceea ce priveste administrarea portofoliului curent de produse si de asemenea posibilitatea de a actualiza periodic continutul publicat in site. In plus, ni s-a cerut ca platforma aleasa sa suporte cu usurinta integrarea de noi module, functionalitati si elemente de design.

Rezultatul obtinut

Rezultatul pe care l-am obtinut in urma dezvoltarii catalogului online de produse pentru Allpet se datoreaza in primul rand modului in care au fost definite structura site-ului si elementele care alcatuiesc design-ul. Am reusit sa obtinem un site care nu numai ca intruneste toate conditiile tehnice de functionare si optimizare, dar reuseste cu succes sa imbunatateasca formula de prezentare a produselor distribuite de Allpet, atragand astfel de partea sa foarte multi vizitatori noi (conform datelor obtinute de la client).

Portofoliu - Dictionar Baloi si Baloi