Am lansat SF by StudioWeb si pentru magazine online

/-15

Acum doua luni v-am prezentat pentru prima oara aplicatia SF byStudioWeb, singura aplicatie web-based din Romania care poate genera documente PDF de specificatii functionale pentru proiecte de site de prezentare.

Si pentru ca ati folosit-o si pentru ca v-a placut si pentru ca ne-ati trimis suficient feedback si chiar ati cerut mai mult, avem astazi placerea de a va prezenta o noua versiune, care ii mareste aria de aplicare si care vine in ajutorul tuturor celor care ne-au intrebat: "Cand si o aplicatie pentru magazine online?"

Avand in vedere complexitatea unui magazin online si multitudinea de sectiuni si functionalitati specifice, am luat in calcul cat de grea poate fi planificarea unui magazin online in lipsa indrumarii. Si mai stim ca foarte multi dintre cei care au in acest moment un magazin online au ales functionalitatile aleatoriu, lipsiti fiind de un plan concret de realizare a magazinului, la momentul respectiv.

Tocmai din acest motiv am venit de data aceasta cu doua tipuri de optiuni: standard si avansate. Atunci cand deschideti aplicatia, doar optiunile standard sunt vizibile, optiuni pe care in 90% din cazuri va recomandam sa le bifati direct, selectand pentru fiecare capitol in parte optiunea "Bifeaza toate optiunile standard". Daca vreti ceva mai mult de la magazinul dumneavoastra online, aveti la indemana o gama variata de optiuni avansate sau chiar puteti adauga propriile cerinte pentru dezvoltator.

Noi scriem si publicam periodic articole pe teme legate de SEO, marketing online, uzabilitate si cele mai bune practici pentru conceperea de site-uri. Daca acestea sunt domenii care iti trezesc interesul, tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi mai jos, pentru a-ti putea trimite articole pe email, de fiecare data cand publicam articole noi.

Importanta specificatiilor functionale la inceput de proiect probabil ca o cunoasteti deja. Daca nu, pentru o intelegere deplina, va recomandam articolul "Am lansat SF by StudioWeb - Aplicatia de planificare a site-urilor".

Sau, fara a mai intarzia in vreun fel, accesati aplicatia, dand click pe butonul de mai jos.

Acceseaza SF byStudioWeb

Daca acest articol v-a fost de ajutor, ne puteti da un like :)

Adrian Viziteu

Author: Adrian Viziteu (Project Manager)

"Calitatea nu este niciodata intamplatoare". Consider ca pentru un proiect sunt importante 3 obiective principale: sa fie de folos utilizatorului final, sa reproduca la nivel de operare fluxul de lucru si sa micsoreze durata de timp necesara realizarii oricarei activitati. Structura, uzabilitatea, accesul rapid la informatie si experienta utilizatorului sunt de asemenea considerente care asigura succesul pe intreaga durata de viata a proiectului.

Email adrian.viziteu@porticoglobal.com

Telefon (+40) 745-601.516

  • Cand e timpul sa-ti refaci site-ul?

    Redesign-ul nu se refera neaparat la a schimba complet aspectul unui website, ci...