Lucrari

Articole + Proiecte realizate

In aceasta sectiune gasiti articole, sfaturi si studii de caz, alaturi de proiecte reprezentative dezvoltate de StudioWeb by PorticoGlobal. Folositi filtrele de selectie de mai jos pentru a rasfoi doar una dintre categorii.

Filtrati lucrarile Toate Articole Portofoliu Abonare la newsletter Cautati in articole

Cand e timpul sa-ti refaci site-ul?

Dana Viziteu a publicat acest articol.

Redesign-ul nu se refera neaparat la a schimba complet aspectul unui website, ci mai degraba la modificarile functionale care pot face site-ul sa functioneze mai bine si sa atinga mai usor scopurile de marketing.

/-15

Info web design - Notiuni esentiale

Dana Viziteu a publicat acest articol.

Web design-ul, ca orice alt domeniu are o serie de termeni specifici folositi in mod curent de dezvoltatori, dar adesea neintelesi de cei care nu activeaza in acest domeniu. Pentru a inlesni comunicarea si intelegerea valorii unui website, iti prezentam mai jos cateva notiuni de web design esentiale.

/-15

Am lansat SF by StudioWeb si pentru magazine online

Adrian Viziteu a publicat acest articol.

Acum doua luni v-am prezentat pentru prima oara aplicatia SF byStudioWeb, singura aplicatie web-based din Romania care poate genera documente PDF de specificatii functionale pentru proiecte de site de prezentare.

/-15

Analiza datelor. Ce este si la ce foloseste?

Dana Viziteu a publicat acest articol.

Laptopuri, tablete, telefoane mobile. Oamenii sunt conectati 24/7! Informatia este doar la un click distanta. Dar tu stii oare sa interpretezi nevoile oamenilor si mai ales sa iti integrezi afacerea in contextul lor? Ce este analiza si la ce foloseste?

/-15

Am lansat SF by StudioWeb - Aplicatia de planificare a site-urilor

Adrian Viziteu a publicat acest articol.

Documentul de specificatii functionale este documentul care descrie modul in care functioneaza site-ul de prezentare, din perspectiva utilizatorului. Documentul de specificatii pentru un site de prezentare este, in cazul nostru, rezultatul aplicatiei SF byStudioWeb, prima aplicatie de acest fel din Romania.

/-15

Consistenta unui site in contextul uzabilitatii

Adrian Viziteu a publicat acest articol.

Este estential pentru o companie ca site-ul pe care il detine sa aiba un design, o structura de pagini si o schema de navigare consistente, astfel incat utilizatorii care viziteaza pentru prima oara site-ul sa poata parcurge cu usurinta informatia si instrumentele online puse la dispozitia lor.

/-15

Alegerea cuvintelor cheie

Dana Viziteu a publicat acest articol.

Citeste acest articol pentru a invata cum sa construiesti o lista de cuvinte cheie si pentru a putea face o strategia de cuvinte cheie. Daca nu stii exact ce sunt cuvintele cheie si de ce ai nevoie de ele, iti recomand sa incepi cu articolul Importanta cuvintelor cheie

/-15

Cum trebuie gandita navigarea dintr-un website

Adrian Viziteu a publicat acest articol.

La nivel de design, structura de navigare a unui website poate influenta pozitiv sau negativ, atat experienta pe care o au vizitatorii, cat si sansele de a ii transorma pe acestia in potentiali clienti.

/-15

Ce avem in vedere cand refacem un site?

Adrian Viziteu a publicat acest articol.

Refacerea unui site poate si un mare succes sau un esec total. O lista de verificare a elementelor pe care sa le incluzi iti poate fi de folos, fie ca lucrezi cu o firma de webdesign, fie ca faci singur modificarile in site.

/-15

(+40) 720-428.990