Grafica publicitara

Imaginea de prezentare, in perceptia clientilor, poate fi aspectul care te diferentiaza de concurenta.

Este important ca instrumentele precum site-ul web, cartea de vizita, pliantele, brosura si plicurile sa aiba un aspect unitar, folosind printre altele fonturi, palete de culori, masuratori si scheme similare.

O parte de branding

Iti dezvoltam identitatea in jurul unei marci sau a unui produs pe care doresti sa-l cresti ca importanta sau care, fiind deja cunoscut, are nevoie de o reimprospatare a imaginii in ochii clientilor, pentru a-i face pe acestia sa se identifice din nou cu o anumita gama de produse sau servicii.

Incearca acum sa vizualizezi reactia clientului, care indiferent de materialul de prezentare pe care il are in fata, iti recunoaste imediat numele si face asocieri cu produsele si serviciile pe care le oferi.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie acum: pret, draft de specificatii si timp estimat de realizare.

FORMULAR -- Identitate vizuala

Pachetul de instrumente necesare

Orice persoana care deruleaza o activitate profesionala trebuie, cat ma curand in afacerea, sa aiba urmatoarele instrumente de prezentare si informare, pentru a se putea prezenta in fata clientilor cu incredere si profesionalism.

» Website de prezentare
» Carti de vizita
» Pliante
» Brosuri
» Foi cu antet, plicuri
» Postere
» Ambalaje de produse
» Materiale promotionale

Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este legatura pe care o formezi cu clientul. In acest sens, proiectul de identitate vizuala dezvoltat pentru tine capata forma si sens in ochii clientului si in contextul activitatii tale.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990