Realizare site-uri web

Ne adresam tututor celor care vor sa-si construiasca o afacere pe internet sau sa-si extinda prezenta si in mediul online.

Dezvoltam site-uri de prezentare, magazine online, portaluri sau orice alt tip de proiect web-based cu grad de complexitate ridicat. Toate site-urile web dezvoltate de StudioWeb sunt site-uri moderne, interactive si complet adaptate atat pentru PC, cat si pentru tablete, telefoane si alte dispozitive mobile cu browser incorporat.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie acum: pret, document de specificatii de site si timp estimat de realizare.

Dezvoltare site nou

Mai mult decat un site frumos - uzabilitate

Design-ul, elementele SEO On-page, functionalitatile si structurarea continutului sunt pentru noi mai mult decat un scop in sine, sunt instrumente de care ne folosim cu pricepere pentru a le crea vizitatorilor tai cea mai buna experienta online de care pot avea parte. Uzabilitatea site-ului este cea care te asigura ca informatia publicata in site le starneste interesul vizitatorilor si cel mai important, le inspira incredere.

Panoul de administrare

Site-ul tau ramane mereu proaspat prin adaugarea de continut nou, fie ca este vorba de noutati din industria in care activezi, fie ca e vorba de un blog, de articole sau de servicii nou adaugate in site. Pentru a-ti usura adaugarea de continut in site, am creat un panou de administrare simplu si intuitiv, cu aspect modern si usor de operat chiar si de persoanele care nu sunt obisnuite cu lucrul in aplicatii web.

Gazduire si suport

Nu iti vindem un produs, ci lucram impreuna cu tine, pe termen lung, pentru a-ti face cat mai usoara si placuta crearea si intretinerea unei imagini la nivel online. Te ajutam cu achizitionarea domeniului de internet. Daca nu il ai deja, iti oferim hosting avantajos, adaptat nevoilor curente ale site-ului tau si suport si asistenta in administrarea ulterioara a site-ului.

Pentru a cere o oferta personalizata, completeaza formularul de mai jos. Daca insa nu iti este inca destul de clar ceea ce iti doriti de la viitorul tau site, aplicatia noastra de generare de specificatii pentru site-uri de prezentare si magazine online iti poate fi de mare folos.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990