Dana Viziteu

Specialist Dezvoltare Proiecte Web

Dana Viziteu

Dana este sigura pe sine, ambitioasa, optimista si foarte motivata sa-si atinga obiectivele personale si profesionale. Este pasionata de tehnologie si cu fiecare ocazie incearca sa realizeze lucruri si proiecte care aduc noutate si bucurie tuturor.

Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / vCard

Email (+40) 720-428.990

Articole publicate

Articolele publicate de Dana Viziteu reflecta nivelul de experienta si cunostintele acumulate ca Specialist in Dezvoltarea Proiectelor Web. Informatiile furnizate mai jos de Dana reprezinta rezultatul tuturor eforturilor personale si de echipa depuse intr-o perioada de continua dezvoltare a StudioWeb by PorticoGlobal.

Cand e timpul sa-ti refaci site-ul?

Redesign-ul nu se refera neaparat la a schimba complet aspectul unui website, ci mai degraba la modificarile functionale care pot face site-ul sa functioneze mai bine si sa atinga mai usor scopurile de marketing.

/-15

Info web design - Notiuni esentiale

Web design-ul, ca orice alt domeniu are o serie de termeni specifici folositi in mod curent de dezvoltatori, dar adesea neintelesi de cei care nu activeaza in acest domeniu. Pentru a inlesni comunicarea si intelegerea valorii unui website, iti prezentam mai jos cateva notiuni de web design esentiale.

/-15

Analiza datelor. Ce este si la ce foloseste?

Laptopuri, tablete, telefoane mobile. Oamenii sunt conectati 24/7! Informatia este doar la un click distanta. Dar tu stii oare sa interpretezi nevoile oamenilor si mai ales sa iti integrezi afacerea in contextul lor? Ce este analiza si la ce foloseste?

/-15

Alegerea cuvintelor cheie

Citeste acest articol pentru a invata cum sa construiesti o lista de cuvinte cheie si pentru a putea face o strategia de cuvinte cheie. Daca nu stii exact ce sunt cuvintele cheie si de ce ai nevoie de ele, iti recomand sa incepi cu articolul Importanta cuvintelor cheie

/-15

Ce este Rata de Respingere (Bounce Rate) si cum o poti influenta?

Daca te-ai uitat vreodata in Google Analytics, probabil ca ai vazut denumirea "Bounce rate" si in prima faza ai fost putin confuz. Oare este bine sau rau ca se apropie de 100%? Sau ar trebui pur si simplu sa o ignori?

/-15

.ro sau .com? Sau poate o alta extensie de domeniu

Inainte de 1984, cand tehnicienii de la Universitatea Wisconsin au dezvoltat primul DNS, nu existau nume de domenii, adresele website-urilor fiind identificate doar prin cifre.

/-15

Analiza website IV - Date pe care ar trebui sa le verifici la sfarsitul ciclului de vanzare

In primele trei articole ale acestei serii am vorbit despre datele care ar trebui analizate zilnic, saptamanal si lunar. In aceasta ultima parte, vom expune datele pe care trebuie sa le verifici la fiecare sfarsit de ciclu de vanzare.

/-15

Analiza website III - Date pe care ar trebui sa le verifici lunar

Acesta este partea a III-a dintr-o serie de article despre analiza datelor unui website si despre cat de des ar trebui verificate acestea. Astazi vom vorbi despre datele pe care ar trebui sa le analizezi lunar.

/-15

Analiza website II - Date pe care ar trebui sa le verifici saptamanal

In partea intai a acestul articol (Analiza I - Date pe care ar trebui sa le verifici zilnic) am de ce vizitele si numarul de persoane interesate sunt date esentiale care ar trebui verificate zilnic. Mai departe vei gasi detaliate datele pe care ar trebui sa le analizezi in fiecare saptamana.

/-15

Analiza website I - Date pe care ar trebui sa le verifici zilnic

Exista o multime de date despre site-ul tau pe care ar trebui sa le urmaresti. Poti verifica numarul de vizitatori, numarul persoanelor interesate si al clientilor, poti verifica venitul pe care il genereaza sau cat de performante sunt butoanele de actiune din site, poti verifica daca numarul de backlink-uri a crescut.

/-15

Importanta cuvintelor cheie

Un cuvant cheie este un cuvant sau o sintagma care poate reprezenta un subiect de discutie sau de interes. Oamenii folosesc cuvinte chieie atunci cand folosesc motoare de cautare precum Google pentru a-si exprima problema sau subiectele despre care doresc sa afle mai multe imformatii.

/-15

Cum creezi o pagina de companie pe Facebook?

Spre deosebire de profilurile personale, o pagina de companie Facebook este prin definitie publica. Utilizatorii pot sa ii dea Like sau sa devina fani, fara sa aiba aprobarea administratorului de cont.

/-15

Ce stil de programare abordam?

Un cod bun este important in primul rand pentru ca acesta se reflecta in costurile de dezvoltare si intretinere a site-ului si in durata de executie a dezvoltatilor necesare.

/-15

(+40) 720-428.990