Google Pay-Per-Click

Google Pay-Per-Click

Campaniile platite pe Google sunt cea mai rapida si cea mai controlabila metoda de a-ti aduce site-ul in fata celor care cauta produse si servicii ca ale tale.

Este o metoda rapida, pentru ca o data ce campania ti-a fost configurata in mod corespunzator, nu va mai trebui sa astepti ca in cazul SEO ca motoarele de cautare sa indexeze si claseze continutul, ci trebuie doar sa fii gata sa raspunzi la comenzi. Platind la numarul de click-uri (Pay Per Click) sau afisari, ai control deplin asupra bugetului, orelor si locatiilor de afisare.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie acum: metode de promovare recomandate pentru afacerea ta, preturi si alte detalii importante.

Dezvoltare site nou

Campanii Google in reteaua de cautare

Campaniile Google Pay-Per-Click (PPC) iti afisaza reclama in motorul de cautare (in Google Search) deasupra celorlalte site-uri atunci cand oamenii cauta expresii si cuvinte cheie vizate de tine.

Daca ai incercat deja sa-ti configurezi singur campania, dar rezultatele nu au fost cele asteptate, atunci ne poti solicita o analiza a campaniei si optimizarea acesteia.

Ce putem face pentru tine?

Strategia PPC - iti analizam domeniul de activitate si competitia, apoi dezvoltam o strategie de promovare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Cuvinte cheie - ne asiguram ca in campania de promovare online folosesti cuvintele cheie potrivite si ca faci acest lucru in mod adecvat.

Conceperea mesajului - includem in mod corespunzator apelurile la actiune si legaturile cu continutul din site-ul tau.

Extensii la reclame - adaugarea de extensii la reclame poate creste rata de click cu pana la 20%. Noi ne asiguram ca folosesti extensiile potrivite.

Optimizare PPC - micile ajustari fac diferenta. Scopurile noastre permanente de-a lungul derularii campaniei de promovare online pe Google sunt cresterea ratei de click si scaderea costului pe fiecare click.

Te tinem la curent - primesti periodic un raport incluzand cele mai importante cifre legate de campania Pay-Per-Click.

Campanii Google in reteaua de afisare

Campaniile Google pentru reteaua de afisare sunt campanii de constientizare a produselor si serviciilor tale. Acestea presupun afisarea de reclame Google (text, imagine sau video) in reteaua de site-uri partenere Google, inclusiv Youtube.

Configurarea campaniei pentru reteaua de afisare, desi urmeaza aceeasi pasi ca si campaniile Pay-Per-Click (PPC), trebuie abordata diferit, avand in prim plan nu neaparat click-urile pe reclama, cat un mesaj puternic si memorabil pentru cei care o vad, in contextul unui interes manifestat pentru un anumit domeniu de activitate.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990