Adrian Viziteu

Project Manager

Adrian Viziteu

"Calitatea nu este niciodata intamplatoare". Consider ca pentru un proiect sunt importante 3 obiective principale: sa fie de folos utilizatorului final, sa reproduca la nivel de operare fluxul de lucru si sa micsoreze durata de timp necesara realizarii oricarei activitati. Structura, uzabilitatea, accesul rapid la informatie si experienta utilizatorului sunt de asemenea considerente care asigura succesul pe intreaga durata de viata a proiectului.

Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / vCard

Email (+40) 745-601.516

Articole publicate

Articolele publicate de Adrian Viziteu reflecta nivelul de experienta si cunostintele acumulate in timp. Informatiile furnizate mai jos de Adrian reprezinta rezultatul tuturor eforturilor personale si de echipa depuse intr-o perioada de continua dezvoltare a StudioWeb by PorticoGlobal.

Am lansat SF by StudioWeb si pentru magazine online

Acum doua luni v-am prezentat pentru prima oara aplicatia SF byStudioWeb, singura aplicatie web-based din Romania care poate genera documente PDF de specificatii functionale pentru proiecte de site de prezentare.

/-15

Am lansat SF by StudioWeb - Aplicatia de planificare a site-urilor

Documentul de specificatii functionale este documentul care descrie modul in care functioneaza site-ul de prezentare, din perspectiva utilizatorului. Documentul de specificatii pentru un site de prezentare este, in cazul nostru, rezultatul aplicatiei SF byStudioWeb, prima aplicatie de acest fel din Romania.

/-15

Consistenta unui site in contextul uzabilitatii

Este estential pentru o companie ca site-ul pe care il detine sa aiba un design, o structura de pagini si o schema de navigare consistente, astfel incat utilizatorii care viziteaza pentru prima oara site-ul sa poata parcurge cu usurinta informatia si instrumentele online puse la dispozitia lor.

/-15

Cum trebuie gandita navigarea dintr-un website

La nivel de design, structura de navigare a unui website poate influenta pozitiv sau negativ, atat experienta pe care o au vizitatorii, cat si sansele de a ii transorma pe acestia in potentiali clienti.

/-15

Ce avem in vedere cand refacem un site?

Refacerea unui site poate si un mare succes sau un esec total. O lista de verificare a elementelor pe care sa le incluzi iti poate fi de folos, fie ca lucrezi cu o firma de webdesign, fie ca faci singur modificarile in site.

/-15

Design-ul unei interfete de website - Partea 3/3

Ultima parte a acestui articol este la fel de importanta ca si celelalte 2 parti pe care le-am publicat anterior si nu trebuie tratata ca fiind de sine statatoare. In aceasta a 3a parte de articol vom invata despre texturile si culorile folosite in design-ul unui website, despre link-urile usor identificabile si nu numai.

/-15

Cum alegi numele de domeniu?

Exista numeroase considerente de luat in calcul atunci cand alegi un nume de domeniu, cum ar fi lunginea sa, usurinta de a-l retine, pronunta sau tasta la calculator. Mai departe gasesti detaliate principalele criterii in functie de care vei putea lua o decizie.

/-15

Facebook pentru companii - cele mai bune practici

Am discutat in articolele anterioare despre importanta prezentei pe Facebook si despre cum sa creezi o pagina Facebook pentru compania ta. In continuare poti citi despre cele mai bune practici pentru a deveni cat mai vizibil pe Facebook, a atrage cat mai multi fani si a-i transforma pe acestia in clientii tai.

/-15

Design-ul unei interfete de website - Partea 2/3

In aceasta a II-a parte urmeaza sa cunoasteti mult mai bine criteriile ce alcatuiesc un design bun de interfata de website, de data aceasta intr-o maniera mult mai departajata si mai usor de inteles pentru dumenavoastra.

/-15

Prezenta companiilor pe Facebook a devenit obligatorie

Cu mai bine de 1 miliard de utilizatori, dintre care 900 de milioane activi lunar (cf. eBizMBA), Facebook este de departe cea mai populara retea sociala din lume si, inclusiv, cea mai populara retea sociala din Romania.

/-15

Design-ul unei interfete de website - Partea 1/3

In general, un design bun de interfata de website se concentreaza pe a anticipa nevoile vizitatorilor si pe a se asigura ca respectiva interfata de website include elemente care sunt foarte usor de inteles, de urmarit si care faciliteaza cat se poate de mult actiunile care servesc scopului si in principal vizitatorului.

/-15

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie (prescutat CRO - Conversion Rate Optimization) este procesul de creare a unei experiente pentru vizitatorii unui website care ii va determina pe acestia sa iti devina clienti.

/-15

(+40) 720-428.990