Administrare Social Media

Administrare social media

Ne concentram activitatea in domeniul Social Media pe Facebook, LinkedIn si Google.

In plan secundar mentinem activ interesul oamenilor prin intermediul Pinterest, Twitter sau altor retele sociale, atunci cand acestea se dovedesc rentabile. Ne asiguram ca prezenta afacerii tale este unitara la nivel online, avand un mesaj comun pe toate canalele de promovare: website, reclame platite, pagini pe retele sociale si incurajam un continut raspandit care sa genereze raspuns pozitiv, nu doar o serie de mesaje de vanzare dintr-o singura directie.

Foloseste formularul de mai jos pentru a primi repede un raspuns legat de informatiile de care ai nevoie acum: metode de promovare recomandate pentru afacerea ta, preturi si alte detalii importante.

Dezvoltare site nou

Social media marketing

Prin intermediul serviciului de social media marketing te putem ajuta si ghida cu:

Consultanta - dezvoltam strategii de social media, fie ca te ocupi deja de paginile tale si ai nevoie doar sa fii ghidat, fie ca iti construim noi prezenta pe Facebook, LinkedIn sau pe alte retele sociale.

Constructia mesajului - te ajutam sa denumesti in mod corespunzator paginile pe toate retelele sociale pe care esti prezent si iti concepem sau adaptam abordarea in functie de reteaua sociala vizata si in functie de identitatea firmei.

Campanii Pay-Per-Click - Facebook si LinkedIn Ads pun la dispoztie o multime de variante de promovare contra cost. Te ajutam sa le identifici pe cele potrivite tie si iti configuram si ajustam campaniile de promovare pentru a maximiza nivelul de constientizare a produsului tau.

Construirea comunitatii - te ajutam sa mentii o legatura stransa cu persoanele interesate de afacerea ta si incurajam raspandirea continutului tau

Rapoarte si anlize - te tinem la curent cu activitatea din conturile tale de social media, analizam evolutia in timp si propunem metode de adaptare in timp real la reactia comunitatii la mesajul tau.

Contacteaza-ne telefonic pentru a discuta.

0720-428.990