Activitate

Punem in prim-plan faptul ca scopul clientilor nostri este acela de a vinde. Stim ca designul unui site este foarte important, insa mai important este ca site-ul sa fie functional si axat pe metode de stimulare a conversiei, menite sa creasca numarul de clienti si sa genereze venituri suplimentare.

Activitatea noastra este concentrata in jurul proiectelor web pe care le realizam in mod curent: site-uri de prezentare, magazine online si alte tipuri de proiecte web-based cu grad de complexitate ridicat. In plus, serviciile conexe oferite de noi iti pot asigura o imagine puternica, atat la nivel online, cat si offline.

Din meniul Servicii poti accesa individual serviciile pe care ti le putem oferi.

Realizare site-uri web

Site-ul de prezentare este, inainte de toate, un punct de referinta: pentru tine si pentru toti cei care cauta in fiecare zi informatii despre produse si servicii ca ale tale.

Fara un website de calitate, afacerea ta nu va fi vazuta ca fiind una de incredere. Fara vizitatori de calitate, site-ul tau nu va produce noi clienti. Cea mai buna cale de a obtine vizitatori de calitate consta in filtrarea acestora cu ajutorul metodelor dovedite de stimulare a conversiei.

Indiferent de industrie si specific, putem implementa metode de stimulare a conversiei menite sa obtina de la cei care iti acceseaza site-ul: abonari la newsletter, cresterea numarului de cumparatori, mai multe mesaje primite prin intermediul formularului de contact sau poate chiar ceva simplu, cum ar fi retinerea vizitatorilor in site pentru mai mult de 30 de secunde (de obicei, dintr-un site neoptimizat vizitatorii ies in primele 10 secunde).

Alege sa-ti prezinti activitatea in cel mai elegant mod posibil. Fiind pasionati de ceea ce facem, dezvoltam site-uri pentru o noua generatie de utilizatori, adica pentru aceia care diferentiaza in functie de stil, acces rapid la informatie, incredere si timp de raspuns. Site-ul tau va putea fi accesat atat de pe PC, cat si de pe dispozitivele cu touch (tablete, telefoane si alte platforme mobile cu browser incorporat).

Fiecare site web pe care il realizam include elemente SEO vitale, dar asta nu e tot, deoarece metodele noastre de stimulare a conversiei si optimizarile pe parte de cod de programare sunt si ele incluse si ajuta la cresterea performantei site-ului, atat pentru vizitatori, cat si pentru motoarele de cautare. Nu este de ajuns sa ai multi vizitatori in site. Trebuie pentru acestia sa implementezi metode de stimulare a conversiei.

Realizare magazine online

Pentru proiecte de magazin online, suntem pregatiti sa facem fata celor mai exigente cerinte de design si functionalitate.

Detinerea unui magazin online nu a fost niciodata mai facila. Fie ca doresti un magazin online la cheie, fie ca doresti o platforma ecommerce personalizata, iti venim in ajutor cu experienta noastra in realizarea de proiecte web de cea mai buna calitate, complet functionale si adaptate la nivelul de care ai nevoie la inceput: Startup, Extra sau Custom.

Integram in magazinul online realizat pentru tine functionalitati menite sa imbunatateasca procesul de comanda, prezentarea produselor, accesul rapid la informatiile ce privesc activitatea utilizatorilor si nu in ultimul rand, felul in care poti analiza comportamentul lor in magazinul tau online.

Ai la dispozitie si instrumente de marketing si optimizare care iti permit sa pui in aplicare diverse campanii promotionale, in care ai posibilitatea sa incluzi, printre altele, coduri de reducere, promotii de tip pachet cu produse cadou sau pachete de produse vandute la pret redus. Modulele de raspandire pe retelele sociale a produselor aflate la promotie si colectarea adreselor de email pentru newsletter sunt de asemenea incluse.

Tehnologii folosite

Site-urile noastre sunt complet adaptabile la tablete si telefoane mobile si folosesc tehnici avansate de programare si tehnologii de ultima ora, fiind realizate cu ajutorul PHP, HTML5, CSS3, jQuery, MySQL, Bootstrap, Angular.JS, JavaScript.

Tehnologii folosite

Inregistrare domeniu

Nou! Inregistrare domenii de internet

Puteti inregistra domenii .ro, .com, .net, .biz sau .info

Cateva caracteristici importante

)

Experienta utilizatorului

Structurarea informatiilor publicate in site intr-un mod coerent si accesibil asigura o experienta placuta vizitatorilor. Noi credem in puterea unui design bun, care stimuleaza conversia si ii incurajeaza pe vizitatori sa interactioneze, acestia aflandu-se tot timpul la doar un moment distanta de a te contacta.

+

Performante web imbunatatite

Reguli precum optimizarea design-ului, validarea integrala a codului de programare, nivelul crescut de accesibilitate a continutului si imbunatatirea timpului de incarcare sunt aplicate riguros in faza de dezvoltare a site-ului. Prin evaluari periodice, ne asiguram ca site-urile web realizate de StudioWeb se mentin in top si isi pastreaza avantajul competitiv.

&

Administrarea site-ului

Modulul de administrare este atasat, in mod specific, fiecarui tip de site realizat de noi. Operarea acestuia este intuitiva si nu necesita cunostinte de programare. Astfel, includem in mod gratuit o solutie standard de administrare sau la cerere, putem crea pentru tine un modul de administrare personalizat, care poate include functionalitati suplimentare si dupa caz, rapoarte speciale.

*

SEO inclus

Felul in care Google, Yahoo si Bing indexeaza un website este poate cel mai important aspect al unei bune relationari intre calitatea codului de programare si structura de navigare in website, elemente care vor determina site-ul tau sa devina functional pentru vizitatori si de asemenea, usor de interpretat de algoritmii motoarelor de cautare. In plus, lucram impreuna cu tine pentru a identifica elementele de continut specifice domeniului in care activeaza afacerea ta, gasind astfel solutii care te vor plasa deasupra concurentilor directi.